Profil

EA Fellows har specialiseret sig i at bygge bro mellem IT, forretningsudvikling og ledelse. Vi er et konsulentfirma, som leverer uddannelse, rådgivning og konkret hjælp til virksomheder, der vil optimere deres IT anvendelse. Alle vore ydelser er baseret på anerkendte metoder og den nyeste viden, kombineret med mange års praktisk erfaring.

EA Fellows blev grundlagt af John Gøtze og Allan Bo Rasmussen i 2005 som en uafhængig tænketank for eksperter med en unik viden fra forskning, erhvervsliv og offentlig administration. Vores mål er at fremme systematisk IT planlægning, baseret på en tilgang kendt som EA, Enterprise Architecture.

EA Fellows er kendt som fremtrædende rådgivere for private og offentlige virksomheder, når det gælder IT-arkitektur og forretningsudvikling. I EA Fellows benytter vi erfaringen fra verdens bedste IT organisationer og omsætter forskningens nyeste resultater i konkrete resultater.

Direktør John Gøtze, ph.d., er en af foregangsmændene for enterprisearkitektur i Danmark. Med en fortid som forsker og embedsmand, og en unik erfaring med EA i teori og praksis, herunder tre år som chefredaktør for Journal of Enterprise Architecture, er John en efterspurgt foredragsholder på internationale konferencer. John er desuden adjunkt på  IT Universitetet i København.  John underviser endvidere på Copenhagen Business School.