Certificering som enterprise arkitekt

INFORMATION IN ENGLISH

Carnegie Mellon Universitetets EA-trænings- og certificeringsprogram kom til Europa i 2007 og blev hurtigt anerkendt som det klassiske uddannelsesgrundlag for enterprise arkitekter. Læs en beretning fra de første kurser her. EA Fellows er akkrediteret som udbyder af programmet, og afholder kurserne i hele verden.

Certificeringskurser i Danmark

Kurser udbydes to-tre gange om året. EA Fellows samarbejder med QualiWare, som også lægger hus til kurserne, som afholdes på QualiWare HQ i Farum. Læs mere her om næste serie kurser.

Certificeringsprogrammet

Der er tale om et tredelt forløb. Første niveau henvender sig til arkitekter og ledere, der vil introduceres til EA. De to efterfølgende niveauer går mere i dybden og henvender sig til praktiserende forretnings- og it-arkitekter. Gennemføres alle tre niveauer tilfredsstillende tildeles titlen Certified Enterprise Architect (CMU).

Kurserne er oprindeligt udviklet af Scott A. Bernard, der har skrevet lærebogen Introduction to Enterprise Architecture. EA Fellows har tilpasset kurserne til danske forhold.

Fast underviser på kursusforløbet er John Gøtze, civilingeniør og ph.d. Endvidere deltager et antal gæsteforelæsere til belysning af udvalgte emner.

Læs hvad tidligere deltagere mener om uddannelsen.

Blandt de globale virksomheder, som benytter Carnegie Mellon’s Specialized Programs finder vi fx LG Electronics, Samsung, Sony, Hyundai, Boeing og IBM. Se den fulde liste her.

Kontakt kurser@eafellows.com for information og tilmelding.
Du kan også ringe til John på 5124 5878 for yderligere info.